Včeraj, v četrtek, smo se zbudili v megleno jutro in se kljub temu odpravili v naravo.

Učenci 9. a so maširali proti Stari Fužini, saj so bili na vrsti za ogled Planšarskega muzeja. Ogled je vodila zelo energična kustosinja, ki nas je bila zelo vesela, saj tudi ona prihaja iz Zasavja.

Učenke in učenci 9. b oddelka so dopoldne plezali “Pod skalco”. Hana Dornik je demonstrirala, kako priplezati do vrha in pozvoniti z zvončkom. Slišati je bilo kar nekaj zvonenja. Kljub mrazu, so se imeli zelo lepo.

Lepote kanuizma in korit Mostnice pa so izkusili učenci 9. c razreda. To je bilo res posebno doživetje, saj nimaš vsak dan možnost drseti po gladini bohinjskega jezera.

Popoldne so zopet pošteno razmigali mišice z raziskovanjem geografskih značilnosti Bohinja (9. a) in nordijsko hojo vse do vzpenjače na Vogel (9. c).

9. b oddelek je popoldanski čas namenil tkanju še trajnejših prijateljskih vezi, in sicer so se igrali socialne ter družabne igre. Izdelali so tudi kartice “kaj me osreči”, ki bodo krasile matično kemijsko učilnico.

Naše zadnje večerno druženje smo preživeli v vlogi cirkusantov in kravžljanju naših možgančkov.

Danes, v petek, se po kosilu, ki bo ob 13. uri, vračamo proti domu.

Več informacij glede točne ure prihoda, pa vam sporočimo preko šolskega FB. Starši, obveščajte se med seboj in ne pozabite nas priti iskat, saj vas že kar malo pogrešamo.

devetošolci in razredničarke

(Skupno 146 obiskov, današnjih obiskov 1)