Dragi dnevnik …                                                                                CŠOD Peca, 31. 1. 2017

 

Dan se je začel z glasno glasbo. Nekateri niso bili navdušeni, ampak zelo jezni in si si poveznili blazino na glavo. Najprej smo se preoblekli, pojedli zajtrk in se odpravili na smučišče. Razdelili smo se v skupine in počakali na učitelja smučanja. Po uri in pol smo naredili premor in kasneje nadaljevali s smučanjem. Smučali smo do 13. ure in odšli v dom Peca. Pojedli smo kosilo in se razdelili v skupine. Mi, 6. a, smo imeli tek na smučeh in  se čez eno uro zamenjali s 6. b. Izdelovali smo fosile iz školjk, ogledali smo si film in narisali slike. Potem smo odšli na večerjo. Trenutno smo v jedilnici in sedimo za mizami …

MARTINA

 

Zbudil sem se poln energije. Smučanje je bilo zelo prijetno in vlečnice so kul. Po kosilu so bili za sladico piškoti. Bili so dobri (zelo dobri). Šel sem v trgovino, kupil dve zapestnici. Za tem smo spoznavali fosile. Bil je zelo zabaven dan. V skupnem prostoru smo se zabavali ob namiznem tenisu. Nekatere tekme so bile zelo napete, sploh pa med Žanom in učiteljico.

NEJC KREŽE

 

Ob 7.00 nas je zbudila glasba. Oblekli smo se in šli na zajtrk. Po zajtrku smo se oblekli in se odpeljali na smučišče. Ko smo prišli na smučišče, smo se obuli in se razdelili v skupine. V moji skupini smo se učili vijugati. Peljala sem se tudi s sidro. Pri vijuganju sem sicer velikokrat padla. Po uri in pol smo imeli malico. Po malici smo zopet vijugali. Ko smo prišli s smučišča, smo se preoblekli in šli na večerjo. Po večerji smo pisali dnevnike, klicali starše in sorodnike ter se šli pantomimo.

ANJA

 

Zjutraj naj je zbudila pesem Tine Maze in drugih. Nato smo si umili zobe, se oblekli, pospravili posteljo in odšli na zajtrk. Po zajtrku so se drugi pripravili za smučanje, jaz pa nisem mogla, ker sem imela vročino, zato sem z učiteljico Nado, učiteljico Ajdo, Vanjo in Kajo pekla piškote. Smučarji so prišli okoli 14. ure. Nato smo pojedli kosilo. Po kosilu smo se pripravili za delavnice. Po delavnicah smo tekli na smučeh. Potem  smo šli na večerjo. Po večerji smo imeli pantomimo, se oprhali in pripravili za spanje.

KIARA

Zbudila nas je glasba. Odšli smo na zajtrk. Ob pol devetih smo šli smučat, kjer smo bili do 13. ure. Po kosilu smo učenci 6. b šli na delavnice, 6. a pa na tek na smučeh. Nato smo se zamenjali. Pred večerjo sva šli z Niko gledat činčilo, ki sem jo poimenovala Bunka Čiči 1, a jo kličem kar Čiči. Po večerji smo pisali dnevnike in dobili telefone. Čez nekaj časa smo se šli pantomimo. Bilo je zabavno. Nato pa …. SPANEC

JULIJA

GALERIJA SLIK:

 

 

(Skupno 166 obiskov, današnjih obiskov 1)