Zbudili smo se v sončno sobotno jutro, 7. aprila 2018, ter se s planinci in planinkami odpravili na planinski izlet. Izleta se je udeležilo 25 učencev od 2. do 9. razreda, pridružili pa so se nam tudi učenci iz Osnovne šole Toneta Okrogarja. Zbrali smo se ob 7.30 na avtobusni postaji pri tržnici in se z avtobusom odpeljali proti Stražišču pri Kranju. Tam smo avtobus zapustili in se primerno obuti in oblečeni odpravili peš na Sv. Jošt nad Kranjem.

Nekaj poti na začetku pa smo premagali po cesti, večino časa pa smo hodili po gozdni poti. Pot na sam vrh se je kar strmo dvigala, vendar smo jo z lahkoto premagali, tako mlajši kot starejši učenci. Ves čas pa nam je družbo delal sonček, ki nas je prav prijetno grel v lička. S seboj smo imeli malico, s katero smo se po poti okrepčali. Po dobri uri in pol smo prispeli na vrh, kjer smo se malce poigrali na tamkajšnjih igralih in peskovniku, nekateri pa smo si privoščili sladoled ali kakšno drugo sladico, s katero smo lažje premagali pot nazaj.

Odpravili smo se nazaj proti našem izhodišču in se z avtobusom odpeljali nazaj v Zagorje. Domov smo se vrnili prijetno utrujeni, nekaj minut po 15. uri.

 

GALERIJA SLIK:

 

(Skupno 336 obiskov, današnjih obiskov 1)