V okviru izbirnega predmeta sodobna priprava hrane smo preživeli delovni vikend v Podkumu.

Učenci so takole strnili svoje vtise:

  • V Podkumu mi je bilo všeč, ker smo kuhali za več ljudi, zato je bilo tudi naporno. Hrana, ki smo jo skuhali, je bila zelo dobra.
  • Učenci biološke skupine so nabrali koprive, mi pa smo skuhali odlično kremno juho.
  • Naučila sem se priprave novih jedi. Najboljša jed, ki smo jo pripravili, je bila torta, saj smo jo lahko okrasili po svojem okusu.
  • V Podkumu mi je bilo vse zelo všeč. Zvečer smo igrali nogomet, nato pa že spet ob šestih zjutraj.
  • Zelo zanimivo je bilo gledati nebo skozi teleskop ob pol štirih zjutraj. Najbolj pa mi je bilo všeč, da smo se veliko smejali.
  • Zvečer mi ni bilo všeč, ker so prižgali reflektorje in nisem mogel zaspati.

Nada Brezovar

GALERIJA SLIK:

(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 1)